Publicerad: söndag, 24 juli, 2022 - 17:47Uppdaterad: söndag, 24 juli, 2022 - 18:55

Wiklöf på bänken i premiären

Oscar Wiklöf fanns med i truppen när Freiburg II hade seriepremiär i 3.Liga i Tyskland och spelade 1-1 mot Erzgebirge Aue på hemmaplan.

För en vecka sedan gick flyttlasset till den tyska klubben och redan den här helgen var det alltså seriepremiär. Oscar Wiklöf fanns med i truppen, men fick sitta hela matchen på avbytarbänken.

Freiburg II lyckades få en poäng med sig i trots att de fick en spelare utvisad redan efter en minut. Gästerna tog ledningen direkt efter utvisningen och kvitteringen kom genom ett självmål i början av den andra halvleken.