Barn/Ungdom

Sagostunden

En rymdnatt med Panter-3

En rymdnatt med Panter del 3
Del 3 av tredje kapitlet i Dylan Plymsvans - En rymdnatt med Panter. Boken är skriven av Ann-Christin Waller som även är den som läser.

En rymdnatt med Panter-2

En rymdnatt med Panter del 2
Del 2 av tredje kapitlet i Dylan Plymsvans - En rymdnatt med Panter. Boken är skriven av Ann-Christin Waller som även är den som läser.

En rymdnatt med Panter-1

En rymdnatt med Panter del 1
Del 1 av tredje kapitlet i Dylan Plymsvans - En rymdnatt med Panter. Boken är skriven av Ann-Christin Waller som även är den som läser.

Jag träffar Panter - 4

Jag träffar Panter del 4
Del 4 av andra kapitlet i Dylan Plymsvans - Jag träffar Panter. Boken är skriven av Ann-Christin Waller som även är den som läser.

Julkalendern

Lucka 24

Ålands Radios julkalender - avsnitt 24
Öppning av den sista luckan i Ålands Radios julkalender En Julsaga av Charles Dickens. Vi ser en teckning gjord av Valter som går i Källbo skolas årskurs 1. Bilde föreställer Ebenezer Scrooge som besöker sin systerson Freds hus.

Lucka 23

Ålands Radios julkalender - avsnitt 23
Lucköppning av lucka 23 i Ålands Radios julkalender. Vi ser en teckning gjord av Elis och Anton som båda går i årskurs 1 i Källbo skola. Teckningen föreställer en glad Ebenezer Scrooge som skickar en kalkon till Bob Cratchits familj.

Lucka 22

Ålands Radios julkalender - avsnitt 22
Lucköppning av lucka 22 i Ålands Radios julkalender. Vi ser en teckning gjord av Clara som går i årskurs 1 i Källbo skola. Teckningen föreställer en gravsten med Ebenezer Scrooges namn på.

Lucka 21

Ålands Radios julkalender - avsnitt 21
Öppning av lucka 21 i Ålands Radios julkalender! Vi ser en teckning gjord av Ben som går i Källbo skolas årskurs 1. Teckningen föreställer en död lille Tim.