Barn/Ungdom

Strobe

Åländska DJs i nytt program

Fredrik Hitonen intervjuas:
På midsommarafton drar Ålands radios nya satsningar Strobe och Mixtape igång.

Kunskapscupen

Kunskapscupen - Final

Kunskapscupen final - 25 april:
Den stora finalen av frågetävlingen Kunskapscupen. Tävlar gör Vikingaåsens skola klass 6A och Vårdö skola klass 6 . Programledare är Fredrik "Frippe...

Kunskapscupen - Semifinal 2

Kunskapscupen semifinal 2 - 18 april
Den andra semifinalen av frågetävlingen Kunskapscupen. Tävlar om den sista platsen i finalen gör Vårdö skola klass 6 , Källbo skola klass 6B och...

Kunskapscupen - Semifinal 1

Kunskapscupen semifinal 1 - 11 april
Den första semifinalen av frågetävlingen Kunskapscupen. Tävlar om en plats i finalen gör Vikingaåsen skola klass 6B , Ytternäs skola klass 6B och...

Kunskapscupen - Omgång 6

Kunskapscupen omgång 6 - 4 april
Den sjätte tävlingsomgången av frågetävlingen Kunskapscupen . I det sjätte programmet tävlar Södersunda skola klass 5-6 A och Vårdö skola klass 6 om...

Sagostunden

Amandas Saga - 4

Ann-Christine Waller läser Amandas saga:
Den femte delen av Amandas saga som är hämtad ur Ann-Christin Wallers bok Små Sommarsagor. Vi hör Ann-Christin Waller läsa.

Amandas Saga - 3

Ann-Christine Waller läser Amandas saga:
Den tredje delen av Amandas saga som är hämtad ur Ann-Christin Wallers bok Små Sommarsagor. Vi hör Ann-Christin Waller läsa.

Amandas Saga - 2

Ann-Christine Waller läser Amandas saga:
Den andra delen av Amandas saga som är hämtad ur Ann-Christin Wallers bok Små Sommarsagor. Vi hör Ann-Christin Waller läsa.

Amandas Saga - 1

Ann-Christine Waller läser Amandas saga:
Den första delen av Amandas saga som är hämtad ur Ann-Christin Wallers bok Små Sommarsagor. Vi hör Ann-Christin Waller läsa.

Julkalendern

Lucka 24

Ålands Radios julkalender - avsnitt 24
Öppning av den sista luckan i Ålands Radios julkalender En Julsaga av Charles Dickens. Vi ser en teckning gjord av Valter som går i Källbo skolas årskurs 1. Bilde föreställer Ebenezer Scrooge som besöker sin systerson Freds hus.

Lucka 23

Ålands Radios julkalender - avsnitt 23
Lucköppning av lucka 23 i Ålands Radios julkalender. Vi ser en teckning gjord av Elis och Anton som båda går i årskurs 1 i Källbo skola. Teckningen föreställer en glad Ebenezer Scrooge som skickar en kalkon till Bob Cratchits familj.

Lucka 22

Ålands Radios julkalender - avsnitt 22
Lucköppning av lucka 22 i Ålands Radios julkalender. Vi ser en teckning gjord av Clara som går i årskurs 1 i Källbo skola. Teckningen föreställer en gravsten med Ebenezer Scrooges namn på.

Lucka 21

Ålands Radios julkalender - avsnitt 21
Öppning av lucka 21 i Ålands Radios julkalender! Vi ser en teckning gjord av Ben som går i Källbo skolas årskurs 1. Teckningen föreställer en död lille Tim.