Publicerad: söndag, 15 september, 2024 - 17:12Uppdaterad: söndag, 15 september, 2024 - 19:36

IFK hockey vann sista träningsmatchen

IFK Mariehamns hockeyherrar vann den sista träningsmatchen inför seriepremiären när division 2-laget Viggbyholm/Waxholm besegrades med 5-3 på bortais.

Hemmalaget tog ledningen på straff men Jesse Kaupinsalo kvitterade innan den första perioden var över.

I den andra perioden gjorde IFK två mål genom Jere Vähäsalo och Ilmari Suistio

I början av tredje perioden reducerade Viggbyholm/Waxholm och därefter gjorde Arttu Saikkonen IFK:s fjärde mål. I slutet av matchen reducerade hemmalaget än en gång när de hade tagit ut målvakten, men IFK kunde fastställa slutresultatet i tom bur genom Paavo Yritys

Nu väntar seriepremiären i division 3 den 28 september mot Mälarö HF på bortaplan.