Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Jobba hos oss

Ålands Radio och TV Ab, ÅRTV, är ett offentligt ägt aktiebolag med ansvar för produktion och distribution av radio och tv på Åland. Bolaget har public service-ansvar och producerar dagligt innehåll i radiokanalen Ålands Radio samt i tv-kanalen Ålandskanalen.
 

Vi söker sommarvikarier

Vi söker nu reportrar, programledare och nyhetsuppläsare för sommaren 2023 

Är du en kreativ person med stark svenska? Drömmer du om att jobba som reporter, som programvärd i direktsändning eller som nyhetsuppläsare? Vet du vad som pågår i samhället och är du bra på att få personer att berätta om sig själva eller händelser som berör dem? Då kanske du är den vi söker.  

Tidigare erfarenhet av journalistik är ett plus, men du får utbildning hos oss och måste inte kunna allt från början. Vi jobbar i första hand med radion och webben som plattformar, men också tv kan bli aktuellt. 

Vi erbjuder en lärorik och varierande “hands-on"- arbetsmiljö på det händelserika sommar-Åland.

Ansökan: Din ansökan (cv och personligt brev) vill vi ha senast 31.1.2023 till adressen Heidi.grandell-sonck@alandsradio.ax 

Frågor? Skriv eller ring till chefredaktör Heidi Grandell-Sonck (heidi.grandell-sonck@alandsradio.ax

+3584573453635 

 

 

Vill du skicka in en intresseanmälan?

Kontakta:

Redaktionen: heidi.grandell-sonck@alandsradio.ax

Tekniken: joachim.solborg@alandsradio.ax

Administrationen: agneta.mattsson@alandsradio.ax