Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Jobba hos oss

Sommarvikariat

Vi söker ett antal semestervikarier till redaktionen på Ålands Radio och TV. Vi söker främst allmänreportrar och programledare, men om du har specialkunskaper i något ämne så ange gärna det i din ansökan.

Bakgrund och kvalifikationer

  • Journalistisk erfarenhet är en fördel och du brinner för att ständigt utvecklas i jobbet.
  • Tidigare erfarenhet av radio, webbjournalistik och kunskaper i foto och rörlig bild är meriterande.
  • Kännedom om Åland och det åländska samhället ses som en stor tillgång.
  • Körkort är ett krav.
  • Arbete på kvällar och helger ingår i tjänsten.

Vi värderar särskilt: Idéer och kreativitet är avgörande för att fungera på det här jobbet. Vi vill göra nyheter och program som är angelägna för våra lyssnare.

Om Ålands Radio: Ålands Radio och TV Ab är Ålands eget public service bolag med uppgift att arbeta i allmänhetens tjänst. Vi levererar åländska nyheter, aktualiteter, kultur, sport och underhållning i Ålands Radio, på webben och i tv på Ålandskanalen. Verksamheten finansieras via en mediaskatt och står fri från kommersiella och politiska intressen.

Anställning: Tjänsten är ett semestervikariat och innebär visst arbete på obekväm arbetstid, tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan: Är du redo för en spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Skicka din ansökan senast 28 februari 2022 till camilla.karlsson-henderson@alandsradio.ax

Vill du veta mer? Kontakta redaktionschef Camilla Karlsson-Henderson på +358 18 26 514 eller maila camilla.karlsson-henderson@alandsradio.ax

Fackliga frågor besvaras av förtroendeman Owe Sjöblom på +358 18 26 537 eller via mail owe.sjoblom@alandsradio.ax
 

Vill du skicka in en intresseanmälan?

Redaktionen: Camilla Karlsson-Henderson, redaktionschef & ansvarig utgivare, camilla.karlsson-henderson@alandsradio.ax

Tekniken och administrationen: Björn Kalm, tf vd