Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 11 december, 2017 - 06:12Uppdaterad: måndag, 11 december, 2017 - 06:13
  • Polisen har gjort många alkoholkontroller i helgen och alla förare har varit nyktra. Arkivfoto: Ida Jansson.

Personbil kördes av vägen

En personbilsförare körde av vägen i Finström i natt.

Olyckan skedde på Nya Godbyvägen i Ämnäs och enligt polisen hade föraren uppgett att han väjt för ett rådjur som kommit upp på vägen. Föraren var oskadd men bilen fick mindre materiella skador.
Under helgen har polisen bötfällt en person som körde 115 kilometer i timmen på 90-sträcka på Hammarlandsvägen, och en mopedbil där föraren skjutsade på för många personer stannades i Mariehamn och passagerarna fick fortsätta till fots.

Bensin eldades på grusplan

Någon hällde ut bensin på en grusplan i Mariehamn natten till söndagen och tände eld på vätskan. Polis och brandkår larmades och brandkåren kunde snabbt släcka elden som inte skadade någon person och inte heller någon egendom. Polisen skriver i ett pressmeddelande att man inte har någon misstänkt i ärendet.

I fredags gjorde polisen en brottsplatsundersökning i Lemland där ett inbrott hade skett i en sommarstuga. Under helgen fick man också ett inbrottsalarm från en fastighet i norra Mariehamn men då var det falskt alarm, larmet berodde på ett handhavandefel.

Under helgen har polisen också stängt ner en hemmafest där minderåriga drack alkohol samt skickat hem eller gripit några berusade personer som i olika sammanhang betett sig störande eller hotfullt.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »