Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 21 mars, 2023 - 13:33Uppdaterad: tisdag, 21 mars, 2023 - 14:37

Bil stulen - misstänkt person gripen

Polisen rapporterar om bland annat en stulen bil, misstänkt skadegörelse och allmänna ordningsstörningar i Godby under de senaste dagarna. 

En bil anmäldes stulen på söndagsmorgonen och polisen kunde, efter ett eftersök, hitta både bilen och en misstänkt person. En brottsanmälan registrerades och ärendet utreds vidare. 

I Godby påträffades en så kallad “potatiskanon” som någon skjutit med och det anmäldes som hemfridsbrott. Polisen frågar  efter iakttagelser eller om någon har information om händelsen. Polisen rapporterar också om flera anmälda ordningsstörningar i Godby under helgen med bland annat störande körning med fordon och berusad minderårig person.   

En okänd person sprayade färg på ett hus i Mariehamn och i Eckerö har någon slagit sönder en glasruta och snittat hål i en fåtölj. Brottsanmälningar har registrerats i bägge fall. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »