Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 23 november, 2018 - 06:08Uppdaterad: fredag, 23 november, 2018 - 06:42
  • Ombyggnaden av Mariebad diskuterades i stadsstyrelsen i går. Arkivfoto.

Projekteringen av Mariebad fortsätter

Stadsledningen anser att det saknas grund för att återta det projekteringsuppdrag för Mariebad som innehas av företaget Projektengagemang. Vid gårdagens möte konstaterade stadsstyrelsen att så är fallet och valde därför att lämna ärendet utan vidare åtgärd.

 Stadssstyrelsens ordförande Tage Silander säger att avsikten är att avtalet med projektengagemang ska fortsätta så att de kan bli klara med sitt arbete.

-Det handlar om att ta fram det underlag som behövs för att kunna begära in offert på ombyggnaden av Mariebad, säger Tage Silander.

Ärendet om revideringen av reglerna för friköp av parkeringsplatser samt frågan om en revidering av parkeringsnormen återremiterades till stadsledningen för några smärre justeringar.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »