Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 20 oktober, 2018 - 09:46Uppdaterad: lördag, 20 oktober, 2018 - 09:47

Klotter och hemmafester sysselsatte polisen

Senaste dygn fick polisen in en anmälan om ungdomar som klottrade på fastigheter i Mariehamn Strandnäs.

Polisen var snabbt på plats efter anmälan och kunde konstatera att det fanns klotter, men inga ungdomar.

Under natten och kvällen tillkallades polis till två hemmafester. På fredagskvällen var det en fest på Lotsgatan i Mariehamn som behövde ordningsmaktens hjälp.

-Hemfriden på den adressen löstes med att oljudets ursprung avvisades från fastigheten, lugnt därefter, skriver polisen i sitt pressmeddelande.

Den andra festen var en hemmafest i Mariehamn dit polisen anlände vid femtiden på lördagsmorgonen efter att man fått in klagomål på hög musik och skrik. Polisen förklarade att det inte var lämpligt i ett lägenhetshus den tiden på dygnet och festdeltagarna respekterade tillsägelsen.

Dessutom rapporterade polisen om en par rådjursolyckor och konstaterar att det är mycket vilt i farten längs vägarna för tillfället.

Polisen övervakade också färjankomster vid Västra hamnen i Mariehamn och kunde konstatera att alla fordon och passagerare passerade kontrollerna utan åtgärder.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »