Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 12 juli, 2017 - 07:58

Aktiv natt för polisen

I natt stoppade polisen ett fordon vari en underårig flicka åkte omkring på landsbygden med en man i 40-års åldern som inte kunde anses vara i ställning som vårdnadshavare.

Polisen grep också en person som var aggressiv mot döda ting på stan, detta för skydd mot brott och störande beteende. En minderårig hade också tagit sig in på krogen under natten men avlägsnade sig hastigt då polisen kom till platsen. Pojken, som är väl känd av polisen, har böter att vänta för brottet tredska som han misstänks för då han inte åtlydde befallningen att stanna. En berusad person försökte även under natten ta sig in till sin före detta sambo. Polisen tillkallades och personen kunde avvisas. Polisen stoppade även en bil i korsningen Östra Skolgatan och Styrmansgatan vid 05.15, men kan inte kommentera fallet i nuläget. Utöver det hade polisen under natten rattfyllerikontroller i diverse hamnar. En av drygt 50 kontrollerade förare blåste 0,06 milligram alkohol per liter utandningsluft, vilket inte är straffbart.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »