Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 23 juni, 2010 - 13:08Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Växthuset om cannabisprodukter

- Vi stödjer definitivt inte droger på något vis och det är problematiskt om vi förknippas med det. Det säger Växthusets verksamhetschef Robert Mansén. Ett av de företag som grundats hos Växthuset marknadsför en energidryck och ett isté som innehåller hampa, vilket i sig är helt lagligt. Däremot att man i marknadsföringen använder sig dels av ordet "cannabis" och dels av det klassiska cannabisbladet som symbol, kan uppfattas som drogliberalt, enligt föreningen Fri från narkotika.Från Växthusets sida ska man nu ta en diskussion med entreprenören om lämpligheten i marknadsföringen, uppger Robert Mansén.- Däremot kan vi inte ta ansvar för vad de företag som finns här, säljer. Det är utanför vår kontroll, säger Mansén.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »