Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 29 april, 2024 - 11:07Uppdaterad: måndag, 29 april, 2024 - 12:10
  • Kartan visar den avstängda delen av Hammarlandsvägen och den skyltade omfartsleden. Foto från Landskapsregeringens pressmeddelande.

Hammarlandsvägen temporärt avstängd under måndag och tisdag

En del av Hammarlandsvägen stängs av tillfälligt i samband med asfaltering under måndag och tisdag.

De avstängda sträckorna är mellan korsningarna Hammarlandsvägen och Skarpnåtövägen samt Hammarlandsvägen och Mejerigatan. Trafikanterna kommer att ledas om på Skarpnåtövägen och Mejerigatan. Det är endast trafik till tomt som är tillåten på den avstängda delen av Hammarlandsvägen från korsningen Hammarlandsvägen-Mejerigatan.

Landskapsregeringen uppmanar alla trafikanter att vara ute i god tid för att undvika potentiella förseningar då avstängningen kan leda till längre transportsträckor. De skickar också med en påminnelse i pressmeddelandet om att köra försiktigt, ta hänsyn till sina medtrafikanter och de som arbetar längs vägen. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »