Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 17 januari, 2020 - 06:21

Osurrad last och drograttfylleri

En lastbilschaufför som stoppades för kontroll misstänks för förseelse mot bestämmelserna om transport av farliga ämnen, skriver polisen i sitt pressmeddelande.

I bilens lastutrymme fanns en mindre mängd farligt gods, samtidigt som den övriga lasten inte var surrad på ett korrekt sätt, så att det fanns en risk för att lasten skulle kunnat träffa det farliga godset. Föraren delgavs böter.
Polisen uppdagade också ett misstänkt drograttfylleri. En förare som stoppades för kontroll testade positivt för amfetamin och benzodiazepin på polisens snabbtest, varpå hans körkort omhändertogs av polisen. I bilen fanns även en passagerare som också misstänks för straffbart bruk av narkotika efter att ha brukat cannabis. Passageraren delgavs böter och fick fortsätta färden till fots.
Polisen utreder även ett fall av våld i nära relation, efter att en person slagit en minderårig familjemedlem. Man meddelar även att den person som körde på en barnvagn vid korsningen Österleden-Styrmansgatan under gårdagen är inledningsvis misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »