Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 10 januari, 2013 - 12:16Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Svårt jobba på distans

I fem år var han landskapets skärgårdssamordnare och aktiv bland annat när det gällde framtidsvisioner för skärgårdstrafiken. Nu är han konsult som planerar järnvägstransporter och flyttning av städer. Det handlar om Kökarbon Christian Pleijel som efter att i ett år ha försökt jobba som fri konsult insåg att det inte var lätt att jobba på distans från Kökar. -Det är ganska svårt att jobba som fri managementkonsult med bas i Kökar, för det finns ju inga kunder där och knappt på Åland, säger Christian Pleijel. Däremot hade han nytta av sitt skärgårdsjobb eftersom den nya arbetsgivaren i Sverige blev intresserad när han berättade om visionerna för skärgårdstrafiken. En av Pleijels uppgifter nu är att försöka få allmänhetens åsikter och visioner om hur Kiruna stad kan flyttas.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »