Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 4 januari, 2022 - 10:58Uppdaterad: tisdag, 4 januari, 2022 - 12:24
  • Eva Karlström och Christian "Snuffe" Johansson

SteelFMhjälpen samlade in 50.000

SteelFMhjälpen samlade i år in 50.706 euro till Ålands Barnfond och ”Min stora dag”.

I år sände SteelFM fyra dagar ifrån Maxinge där flera åländska musiker och artister också uppträdde.

–Åland är fantastiskt. Tillsammans har vi återigen lyckats göra en insats och visa att man inte behöver vara stor för att göra skillnad, skriver Eva Karlström, kanalens vd, i ett pressmeddelande.

Pengarna ska användas till att bygga upp ”Min stora dag”, en välgörenhet som uppfyller barn med allvarliga sjukdomars drömmar, på Åland.

–Vi är oerhört tacksamma över vad SteelFM gjort för oss. Förutom den stora summan pengar som kommer göra skillnad för många barn på Åland under flera år framöver så har även årets SteelFMhjälpen uppmärksammat olika barn och deras familjer som ofta glöms bort och inte har det så bra som de flesta andra av oss, säger Christian ”Snuffe” Johansson, klinikchef på barnavdelningen och ordförande i Ålands Barnfond.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »