Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 16 november, 2021 - 14:18

Pafs ATG-lansering försenad

Det nya ATG-spelet i Pafs regi som skulle dragit igång i onsdags har ännu inte lanserats.

Anledningen bakom förseningen är tekniska utmaningar som varit större än befarat. Paf har suttit ned med ATG och deras systemleverantör för att försöka lösa problemet.

- Vi testade på förhand så gott vi kunde, men när vi testade i mer skarpt läge precis innan onsdagens lansering. Vi märkte då att det fanns för stora utmaningar för att kunna gå live, säger Lasse Danielsson som är direktör för Pafs land- och fartygsverksamhet.
Paf har hört att det varit flera kunder som hört av sig till ombuden som varit besvikna, men de vill heller inte lansera något som inte fungerar så väl som tänkt. Men Paf jobbar fullt med att lösa problemet och för att komma igång så fort som möjligt. Det är två kända fel som testas och förbättras och man hoppas lansera det nya ATG-spelet i slutet av veckan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »