Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 19 juli, 2018 - 16:12Uppdaterad: torsdag, 19 juli, 2018 - 17:46
  • M/s Gudingen går på södra linjen under högsäsong.

Nordic Jetline kommenterar upphandling

Kai Knocke, som är vd för Nordic Jetline, har valt att kommentera landskapsregeringens nya upphandling på södra linjen via e-post.

Han skriver att Nordic Jetline har stor erfarenhet av att driva färjor i skärgården och att man alltid övervakar marknaden för nya affärsmöjligheter. Han vill dock inte säga om bolaget tänker lämna något bud i den nya upphandlingen.

Angående de klagomål som kommit när det gäller Nordic Jetlines skötsel av trafiken på södra linjen skriver bolagets vd att färjorna är gamla och att det med 100.000 passagerare alltid kommer att finnas några klagomål.

- Enligt min kännedom har dock majoriteten varit nöjd med verksamheten. Nordic Jetline har en stark organisation med stor kompetens inom sjöfart och för mig som ny vd är det också viktig att vi gör vårt bästa för att förbättra vår service där det är möjligt, för att betjäna våra kunder ännu bättre. Det skriver Kaj Knocke i ett svar till Ålands Radio.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »