Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 10 augusti, 2023 - 16:53Uppdaterad: tisdag, 26 september, 2023 - 10:50
  • Annette Holmberg-Jansson, Mia Schütten, Tom Forsbom och André Karring presenterades som Moderat Samling för Ålands första lagtingskandidater. Foto: Emma Engqvist.

Moderat Samling för Åland presenterar sina första kandidater

Annette Holmberg-Jansson, André Karring, Mia Schütten och Tom Forsbom, det är de fyra kandidater som Moderat Samling för Åland (MSÅ) presenterade i dag, torsdag, inför höstens val.

De fyra som presenterades i dag, torsdag, ställer alla upp i både kommunal- och lagtingsvalet. Alla fyra har tidigare ställt upp i val för MSÅ, men för André Karring är det första gången som lagtingskandidat. Förutom dem meddelades i går att även Anders Holmberg ansluter sig till partiet. Partiordförande Wille Valve menar att han är nöjd över kandidaterna man presenterat hittills. 

– Vi har en bred helhet i vår kandidatuppställning, flera olika livserfarenheter, olika former av kunnande, bra regional balans och det som gläder mig mest är att vi i dag är ett parti som attraherar, säger han.  

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »