Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 15 januari, 2013 - 11:12Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

M: Vi arbetar enligt stadsbornas vilja

"Arbetet fortsätter i linje med stadsbornas vilja och önskemål." Det skriver stadsstyrelsens ordförande Petri Carlsson och ledamoten Nina Lindfors, båda moderater, i ett svar på socialdemokraten Barbro Sundbacks kritik mot den flyttkarusell som varit aktuell inom stadens verksamheter. Hon kritiserade bland annat flytten av bildningsenheten från stadshuset till biblioteket samt planerna på att flytta Medis till Övernäs skola. Moderaterna i stadsstyrelsen påpekar att stadsledningen förverkligar de målsättningar som stadsfullmäktige har satt upp i budgeten. Flyttningen av personal är, enligt dem, inte lagd på is utan delas upp i mindre helheter. Och någon flytt av Medis är inte aktuell nu även om bildningsförvaltningen tyckt att man skulle kunna uppnå förbättringar om Medis införlivades med skolområdet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »