Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 17 augusti, 2010 - 07:33Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Kulturting till Kökar 2011

Ett kulturting arrangeras på Kökar nästa år, som följd av att kommunen går med i Skärgårdssamarbetet. På Skärgårdssamarbetets senaste styrelsemöte godkändes Kökar som ny medlem och samma dag beslöts också att det årligen återkommande kulturtinget anordnas där 2011. 50-70 personer från de tre regioner som är med i samarbetet träffas då och därtill kommer Estland med som ny medlem.-Det är naturligt att vi väljer Kökar! Och det är tre dagar med konferens, måltider, övernattningar och utflykter så det bringar ju en hel del pengar till kommunen, säger samarbetschefen för Skärgårdssamarbetet Carl Bertil Tauler. Landskapet gick, efter 32 år, ur samarbetet i juni i år. På Ålands skärgårdsnämnds möte den 25 augusti diskuteras om skärgårdskommunerna ska ingå i Skärgårdssamarbetet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »