Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 29 juni, 2018 - 09:54Uppdaterad: fredag, 29 juni, 2018 - 12:04
  • Tage Silander säger att stadsstyrelsen vill att Doktorsvillan ska bli kvar. Arkivfoto: Jonathan Borg.

Kommitté för Doktorsvillan tillsätts i augusti

Stadsstyrelsen är för att tillsätta en kommitté för att utreda hur Doktorsvillan bör underhållas och hur den kan användas i framtiden.

Ordförande Tage Silander säger att stadsstyrelsen på mötet i går var eniga om att Doktorsvillan ska finnas kvar och att man bör utreda vad den kan användas till i framtiden.

- Sannolikt tillsätter vi medlemmar som bland annat har koll på fastighetsskötsel och idéer om vad Doktorsvillan kan användas till i framtiden. Men eftersom det inte fanns några namnförslag inför gårdagens möte så tar vi upp frågan igen på vårt möte den 16 augusti, säger Tage Silander.

På gårdagens möte fick stadsstyrelsen också en presentation av den medarbetarenkät som gjorts under våren.

- En viktig sak att jobba vidare med är hur man ska sköta information så att alla känner att de är med på tåget, men på det hela taget var betyget gott, säger Silander.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »