Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 4 december, 2018 - 09:18Uppdaterad: tisdag, 4 december, 2018 - 11:14
  • Ålandsbanken inleder samarbete med Veritas. Arkivfoto: Owe Sjöblom.

ÅAB och Veritas börjar samarbeta

Ålandsbanken och Veritas Pensionsförsäkring har för den åländska marknaden tecknat ett samarbetsavtal inom området för lagstadgade pensionsförsäkringar.

 Enligt Mikael Mörn, direktör för affärsområdet Åland, är det en naturlig fortsättning på det samarbete man tidigare haft med Pensions-Alandia. I praktiken innebär det att bankens företagskunder rekommenderas anlita Veritas när det gäller lagstadgade pensionsförsäkringar.
- Veritas kommer i och med övertagandet av Pensions-Alandias kundstock att dominera den åländska marknaden inom lagstadgade pensionsförsäkringar, säger Mörn i ett pressmeddelande.
Veritas Pensionsförsäkrings vd Carl Pettersson i sin tur säger att samarbetet med Ålandsbanken är en viktig komponent för att fortsätta växa på den åländska marknaden.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »