Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 1 augusti, 2011 - 12:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Misshandel och fortkörning

Flera fall av misshandel inträffade i Mariehamn i lördags. Fyra eller fem personer jagade en annan från Select till Nygatan där de sedan misshandlade honom med sparkar och slag. Polisen har namnet på en av dem som är misstänkta för misshandeln. I centrala staden slog en person en annan i ansiktet. Misshandeln avbröts av en vaktman från en näraliggande restaurang, och den misstänkte sprang från platsen innan polisen kom. Polisen har dock namnet på den som är misstänkt. I Stadshusbacken gav sig två personer på en annan och slog honom i huvudet så han började blöda. I går åkte en bilist fast för fortkörning i Kyrkby i Jomala efter att ha kört 121 kilometer i timmen på en 70-väg. Bilisten fick av polisen på platsen temporärt körförbud.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »