Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 2 januari, 2013 - 06:13Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Talmannen höll traditionellt nyårstal

-Om något brast under 2012 så finns det möjligheter att det kan rättas till under det nya året 2013. Det sa talman Britt Lundberg i sitt nyårstal som sändes i både radio och tv i går. I talet berördes såväl betydelsen av frivilligarbete som människohandel och självstyrelsens utveckling. En fråga som togs upp var det samhällsekonomiska läget där talmannen efterlyste åtgärder och beslut för att få ekonomin att gå ihop. - Nyckeln till framgång är att se till att vi har tillräckligt med råvaror lokalt på Åland men också för export. Vi ska skapa, utveckla och förädla tjänster som vi kan erbjuda andra, sa talman Britt Lundberg övertygad om att det samhälle som är självhushållande alltid kommer att klara sig bäst.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »