Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 7 januari, 2013 - 15:05Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Både Rosella och ms Eckerö på dock

Både Viking Lines m/s Rosella och Eckerölinjens m/s Eckerö har trafikuppehåll just nu på grund av dockning. Rosella ligger stilla i fem veckor och återupptar sin trafik den 15 februari och Eckerö har ett uppehåll på två veckor och återkommer i trafik fredagen den 18 januari. - Vi hade inte någon dockning planerad det här året, men eftersom m/s Eckerö har haft problem med en bogpropeller så måste vi åtgärda det, säger Eckerölinjens vd Tomas Karlsson, som även säger att januari lämpar sig bäst för dockningar eftersom det är en månad som nästan alltid går på minus. Rosellas trafikuppehåll är för att dra ner kostnaderna på linjen vars resultat varit dåliga en längre tid. Den som vill ta sig till Sverige sjövägen under den närmaste tiden måste ta båtarna som går till Stockholm.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »