Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 22 januari, 2013 - 06:08Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Mjuka möten för stadsledningen

Stadsstyrelsen i Mariehamn inför från och med i dag en ny mötesform. Foaje-samtal kallas mötena där politiker och ledande tjänstemän en gång i månaden träffas för att diskutera aktuella frågor utan att fatta beslut. Stadsdirektör Edgar Vickström kallar det lärandesamtal där man kan diskutera allt från ordningsfrågor till rollfördelning mellan politiker och tjänstemän. -Vi tror det kan vara bra att träffas i en annan miljö och prata utan att behöva fatta beslut, säger Edgar Vickström. Han tror att det i en brytningstid där det finns förändringsbehov är bra att prata med varandra och förstå varann. Med på mötena är stadsstyrelsen, fullmäktiges presidium, fullmäktiges gruppledare, stadsdirektören och kanslichefen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »