Publicerad: söndag, 4 december, 2016 - 15:59
  • IFK fick jubla vid sex tilfällen idag. Arkivfoto

IFK hockey vann mot Solna

Ishockey: Idag kom den första segern i fortsättningstrean för IFK Mariehamn när Solna SK besegrades på bortaplan med 6-3.

Segerorganisatör var Robin Englund som gjorde tre mål. IFK gick till ledningen i den första perioden genom Konstantin Ljubobratets. I början av den andra perioden kvitterade hemmalaget, men Englund gav IFK ledningen igen med sitt första mål. Innan perioden var slut utökade IFK ledningen till 3-1 genom Niclas Herou och sen reducerade Solna. I den tredje perioden öppnade IFK med två mål genom Niklas Kerwien och Englund, sen reducerade Solna igen och Englund fastställde slutresultatet i tom bur med en sekund kvar av matchen.
IFK har nu alltså tre poäng efter två matcher och ligger på fjärde plats i en haltande tabell, Ormsta leder med åtta poäng, men dom har spelat fyra matcher.