Publicerad: söndag, 20 oktober, 2024 - 22:11Uppdaterad: söndag, 20 oktober, 2024 - 22:54

FBC herrar tog säsongens första vinst

FBC Åland tog sin första seger för säsongen i division 4 borta mot Storvreta AIK under söndagen med siffrorna 3–6.

Efter första perioden stod det 1–1, FBC:s mål gjordes av Anthon Grönqvist. När tredje perioden drog igång var ställningen 2–4 efter dubbla mål från Dennis Antfolk och ett från Robin Sjöblom.

Mathias Jansson utökade ledningen ytterligare och Robin Sjöblom stängde matchen med sitt 2–6 mål. Hemmalaget reducerade till 3–6, men var aldrig nära att komma ikapp.

FBC Åland ligger på sjätteplats, i mitten av tabellen, efter tre spelade omgångar i division 4.