Publicerad: lördag, 28 maj, 2016 - 18:56Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:18

FCÅ rasade i andra halvlek

Fotboll: Trots att FC Åland ledde med 2-0 i halvtid i hemmamatchen mot BK-46 i division 2 förlorade dom med 2-4 efter att ha rasat ihop i andra halvlek.
- Vi är för dåliga fotbollspelare och inte tillräckligt tränade helt enkelt och då blir det enkla misstag, sade lagkaptenen Johannes Nordström efter matchen.
I första halvleken var FC Åland det bättre laget och Nordström gjorde det första målet efter 14 minuter. Nio minuter senare ökade Rezgar Amani på ledningen och så var alltså ställningen halvleken ut.

I den andra halvleken tog Karis-laget över totalt och efter knappa 20 minuter kom reduceringen och bara två minuter senare kvitteringen. Efter 73 minuter tog BK-46 ledningen och slutresultatet fastställdes med fem minuter kvar.
FC Åland halkade nu ner till nionde plats, just ovanför nedflyttningsstrecket, med sina fem poäng efter sex matcher.

Reporter: Owe Sjöblom