Publicerad: söndag, 2 oktober, 2016 - 14:27

Engman gjorde två mål

Adelina Engman blev matchhjälte för sitt Göteborgs FC igår när hon gjorde två mål mot Kristianstad DFF i matchen som slutade 3-1 till Göteborg i Damallsvenskan. Efter 13 minuter gav hon sitt lag ledningen och den ledningen stod sig ända till mitten av den andra halvleken då Kristianstad kvitterade. Med fem minuter kvar av ordinarie tid kunde Elin Rubensson ge Göteborg ledningen igen och på övertid fastställde Engman slutresultatet med sitt andra mål för dagen. Efter 18 spelade matcher ligger Göteborg på sjätte plats i tabellen med 23 poäng. Upp till Eskilstuna på tredje plats är det sju poäng. Linköping och Rosengård är i en klass för sig med 49 respektive 48 poäng och gör upp om guldet.