Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 3 mars, 2019 - 16:42Uppdaterad: söndag, 3 mars, 2019 - 17:07
  • Johan Pettersson och Marina Donner är finländska mästare i mixed. Arkivbild

Guld, silver och brons i FM i bordtennis

Marina Donner och Johan Pettersson blev finländska mästare i mixed-dubbel i Tammerfors igår. Och idag söndag följde Donner upp med silver i singel.

Duon åkte till FM som en uppladdning inför öspelen i Gibraltar i sommar och det slutade på allra bästa sätt. I singelturneringen tog sig Donner till final efter att ha vunnit sin grupp och fick stå över första utslagsomgången. I semifinalen vann hon enkelt över Sofie Eriksson med 4-0, men i finalen blev det förlust mot Anastaasia Burkova med 2-4 efter 11-5, 11-8, 9-11, 4-11, 7-11 och 13-15.

Donner var även med i damdubbel tillsammans med Jannika Oksanen och där blev det ett brons. Även Johan Pettersson ar med i singel och han vann också sin grupp, men det blev förlust i den första utslagsmatchen mot Otto Tennilä.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »