Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 30 augusti, 2018 - 15:22Uppdaterad: torsdag, 30 augusti, 2018 - 17:27
  • Kenneth Westerback säger att det finns flera unga talanger att ta in i A-truppen. Foto: Owe Sjöblom

Generationsväxling inom IFK Hockey

IFK Mariehamns ishockeylag genomgår en generationsväxling inför den kommande säsongen, ett byte av spelare som kommer lite tidigare än vad tränaren Kenneth Westerback hade räknat med.

- Jag trodde det här skulle ske först nästa år, men nu är det så här och vi har många unga intressanta spelare som tar klivet in i A-truppen, säger Westerback.

Det är en hel del rutin som försvunnit från laget, Andreas Ekman, Alexander Grundström, Dominic Ingström och Andreas Karlsson är exempel på spelare som inte är med längre. Dom ersätts i första hand av unga spelare från dom egna leden och sen hoppas IFK kunna värva minst två spelare till innan säsongen.

Första träningsmatchen spelas den 15 september och seriepremiären är preliminärt bokad till den sista helgen i samma månad.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »