Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 20 juni, 2013 - 12:27Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Två män häktade för<br> rånet natten till lördag

Nu är de två unga män som misstänks ha rånat en 70-årig man i hans hem natten till lördag häktade, på sannolika skäl misstänkta för rån. Förundersökningsledare Olof Lindqvist yrkade på att de misstänkta hålls häktade för att de inte ska kunna påverka vittnen och försvåra utredningen. Mannen som rånades var hyresvärd åt en av de misstänkta. Enligt förundersökningen tog de sig in i mannens hus genom att sparka in dörren och sedan har de misshandlat honom med knytnävsslag, hotat honom med sax över strupen och att spika fast hans hand i ett bord. De tvingade honom också att ta ut 400 euro i en bankautomat och tog bland annat tv-apparater och datorer från mannens hem. De två männen är kända av polisen på Åland, men inte tidigare dömda för brott.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »