Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 21 maj, 2013 - 16:03Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Sundback skeptisk till Tärnan-flytt

Socialnämndens ordförande i Mariehamn Barbro Sundback är skeptisk till de planer som finns på att bygga om Tärnan till dagis och flytta fritidsverksamheten till skolans gymnastiksal. -Man börjar känna igen stadsledningens flyttkarusell och nu ska tydligen också den här karusellen sättas igång, säger Sundback. Enligt henne är tanken att inte bygga nytt och utnyttja befintlig kapacitet god, men dagis, eftis och skola kräver olika typer av utrymmen. -Det är svårt att se hur det här ska bli möjligt, men det återstår att utreda förslagen, säger Barbro Sundback. Hon menar att det viktiga är att se vad som är långsiktigt bra för staden. -Vi har fortsättningsvis en god barnomsorg i staden, men långsamt har kvaliteten försämrats, säger Barbro Sundback.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »