Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 9 november, 2021 - 10:26Uppdaterad: tisdag, 9 november, 2021 - 12:34

Sumusalo fortsätter i IFK Mariehamn

Mikko Sumusalo är klar för sin tredje säsong med IFK Mariehamn, det skriver klubben i ett pressmeddelande.

Backen Sumusalo som fyller 32 år nästa år kom till IFK Mariehamn inför säsongen 2020 och har under sina två år i grönvitt spelat 38 matcher i ligan. Före sin tid i IFK har han också spelat i ungdoms- och A-landslag samt varit proffs utomlands utöver att han spelat i inhemska klubbar som HJK och Honka.

-Jag är mycket glad att vi har kommit överens om en förlängning med IFK för nästa säsong. Jag och min familj trivs jättebra på Åland, det är ett bra ställe att bo på speciellt när man också har barn, så beslutet var lätt att fortsätta för min del. Laget hittade en bra rytm under hösten och spelade mycket bättre än i början av säsongen. Det hoppas jag att vi kan fortsätta med under nästa säsong, säger Mikko Sumusalo.

 

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »