Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 5 mars, 2013 - 11:43Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Skarvenbefäl bemöter biljettkritik

Befälen på m/s Skarven anser att diskussionen om biljettförsäljningen på Skarven är en storm i ett vattenglas. De tycker att matroserna som har hand om biljettförsäljningen har blivit orättvist påhoppade. Befälen säger att den korta hamntiden på fem minuter är det stora problemet som gör att vissa passagerare inte löser biljett när de ska åka med Skarven. Biljettförsäljningen på Skarven har diskuterats otaliga gånger och ingen har kommit på en lösning som fungerar fullt ut. Infrastrukturminister Veronica Thörnroos uttalande om att turer kan bli indragna om inte avgifterna kommer in vill befälen inte kommentera. Men de anser att det är så få bilar som slinker igenom så att det knappast kan äventyra turtätheten.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »