Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 20 januari, 2019 - 13:52

Polisen hade en del att stå i

Polisen hade en del att stå under kvällen och natten mellan lördag och söndag.

En fest på landsbygden urartade till den grad att polisen alarmerades. Situationen hade lugnat ned sig då polisen kom till platsen. En berusad minderårig som varit stökig på festen skjutsades hem av polisen, och en barnskyddsanmälan över händelsen skickas till berörd social myndighet. Festen kunde efter polisens besök fortgå utan problem.

Polisen fick rycka ut till ett utskänkningsställe i Mariehamn efter att de hade problem med flertalet gäster. Tre personer greps på basen av polislagen, och två av dem kommer att delges böter för motstånd mot person som upprätthåller ordningen efter att de varit utåtagerande mot ordningsvakter. Den tredje kommer att delges böter för hindrande av tjänsteman efter att ha försökt förhindra polisens åtgärder.

Utöver det fick en personbilsförare böter i två fall, först för att inte ha stannat vid stop-skylt och sen för att ha pratat i mobiltelefon under körning. En annan förare delgavs böter eftersom fordonet inte var besiktat och dessutom tog polisen hand om registerskyltarna.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »