Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 3 december, 2010 - 14:36Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Polis eller kultur i bibliotekshuset

Ska polisens tekniska avdelning eller något med mer kulturell inriktning få flytta in i de lokaler som blev lediga i stadsbiblioteket när läromedelscentralen lades ner? Landskapsregeringen har tänkt att polisens tekniska avdelning ska få flytta in i utrymmena, men staden anser att de inte ska användas för den typen av verksamhet.-Om landskapet föreslår någonting som på något sätt liknar det lokalerna tidigare använts till är det bra, annars diskuterar vi andra alternativ som till exempel att flytta dit miniatyrstaden, säger stadstyrelsens ordförande Johan Ehn.Ärendet bordlades av stadsstyrelsen som ska titta närmare på lokalerna som finansierat av landskapet för läromedelscentralen. Om Mariehamn tar över dispositionsrätten kostar det staden drygt 128.000 euro.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »