Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 8 maj, 2013 - 07:21Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Nöjda kommuner i miljöprojekt

Det så kallade KNUFF-projektet, kommunala nyckeltal och utbildning för framtid, som har varit ett 6-årigt projekt arrangerat av Agenda 21 avslutas i år. Projektet skapades för att hjälpa kommunerna att komma igång med sitt hållbarhetsarbete och alla kommuner på Åland erbjöds att delta. Fem ville bli pilotkommuner och i går samlades Sund, Lemland, Kökar, Jomala och Vårdö för att utvärdera projektet. Trots att bara fem kommuner deltagit är projektledare Lotta Jakobsson nöjd. - Piloter har man för att testa och föregå andra, jag tycker att fem kommuner är ett bra resultat, säger Lotta Jakobsson. Jomalas kommundirektör Carolina Sandell är också nöjd med KNUFF-projektet. - Det har gett mycket kunskap i området och en massa inspiration till att fortsätta jobba med frågorna, säger Carolina Sandell.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »