Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 2 augusti, 2010 - 13:35Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Lugn vecka för Sjöbevakningen

Trots flera olyckor på grund av det hårda vädret beskriver Sjöbevakningen Rock Off-veckan som lugn. Och det beror på att de hårda vindarna fick många båtar att stanna i hamn, och få båtar har varit i rörelse i de åländska vattnen. Samma vecka tidigare år har det varit mycket mer trafik. Små båtar brukar ta sig till och från Mariehamn eftersom det är Rock Off, särskilt till Östra hamnen. Under veckan har två roderfyllerier upptäckts och ett antal ordningsböter har delats ut till båtägare på grund av utrustningsbrist. -Ett problem överlag i sommar har varit att vi har upptäckt flera fall där barn lånat båtar av sina föräldrar, och där båtarnas utrustning inte varit i skick, säger Anders Svebilius på Sjöbevakningen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »