Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 10 maj, 2013 - 08:07Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Fort farande bilister

På torsdagen åkte två bilister fast för fortkörning på Lemlandsvägen i Lemland. Den ene körde 111 kilometer i timmen på en 90-sträcka och den andre körde 68 kilometer i timmen på en 50-sträcka.På torsdagskvällen stoppades ytterligare två trafikanter, en bilförare som körde 62 km på en 50-sträcka på Nya Godbyvägen i Jomala och en mopedist som körde 74 km på Västra Ytternäsvägen i Mariehamn. Båda fick böter på plats.På onsdagskvällen stoppade polisen en personbilsförare som i Näfsby i Hammarland körde 101 kilometer i timmen på en vägsträcka där högsta tillåtna hastighet är 70. Och i på Hammarlandsvägen i Långträsk körde en bilist 125 kilometer i timmen på en 90-sträcka. Båda förarna fick böter och tio dagars körförbud.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »