Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 28 oktober, 2021 - 10:01Uppdaterad: torsdag, 28 oktober, 2021 - 13:13
  • En förare misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten efter en trafikolycka i Mariehamn på onsdagen. Arkivfoto.

Förare misstänks efter trafikolycka

Tre trafikolyckor inträffade under onsdagen, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Två av trafikolyckorna ägde rum i Mariehamn och en i Jomala.

Den första incidenten, som inträffade i Mariehamn på onsdagsmorgonen och där tre personbilar var inblandade, resulterade i materiella skador på bilarna men ingen person kom till skada. En av förarna misstänks nu för äventyrande av trafiksäkerheten.

”I samband med olyckan uppdagades det att ett av de inblandade fordonen var obesiktigat. Fordonets registerskyltar avlägsnades, och föraren delgavs böter”, skriver polisen.

Under förmiddagen inträffade den andra kollisionen i Mariehamn och då var två fordon inblandade. Polisen utreder ärendet och en av förarna misstänks för för trafikförseelse. Inga personskador uppstod men bägge bilar kom till skada.

Under eftermiddagen inträffade en trafikolycka vid Björsbykorsningen på Nya Godbyvägen i Jomala. Två fordon var inblandade och två personer fördes med ambulans till sjukhus. Under tiden för räddningsarbetet dirigerades trafiken om vid platsen. Polisen utreder olycksorsaken.
 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »