Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 25 februari, 2013 - 11:20Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Emmaus kanske bygger egna lokaler

-Emmaus kan vara kvar i sina nuvarande lokaler ett år till, så vi har gott om tid att hitta nya lokaler. Det säger verksamhetsledare Robert Jansson. Emmaus styrelse tittar på flera olika alternativ när det gäller lokalfrågan, och enligt Robert Jansson är man öppna för att köpa, hyra eller bygga egna lokaler. Under gårdagens styrelsemöte beslutade sig Emmaus för att utöka och formalisera sitt lokala biståndsarbete som sker i samarbete med bland andra socialkanslierna, församlingarna och Rädda barnen. -Det betyder att den som behöver hjälp kan få en varuförbindelse som ger rätt att komma hit och hämta till exempel kläder och husgeråd utan att det innebär kostnader för någon annan än för Emmaus, säger Robert Jansson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »