Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 29 augusti, 2011 - 11:36Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Bråk på Eckerölinjens buss

I lördagskväll tvingades Eckerölinjens buss att stanna och tillkalla polis efter att bråk utbrutit bland flera av bussens passagerare. Detta hände utanför Hallstavik på bussen mellan Grisslehamn och Uppsala. Det skriver Norrtelje Tidning. Enligt polisen var det ett sällskap på sex personer som hamnade i bråk med varandra. Bland annat anmälde en man att han blev biten i armen av en kvinna. Flera personer uppger också att de har fått ta emot knytnävsslag. En 25-årig man greps på platsen, men släpptes senare av polisen. Han är dock fortfarande misstänkt för misshandel. En kvinna i 20-årsåldern fick också följa med till polisstationen för tillnyktring. Fyra personer är misstänkta för misshandel. Samtliga inblandade misstänks ha varit berusade.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »