Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 21 oktober, 2016 - 12:56
  • IFK behöver poäng i helgen. Arkivfoto.

Ödeshelg för IFK hockey

Ishockey: Det är mer eller mindre en ödeshelg för IFK Mariehamn ishockey om dom ska ha en chans att få spela i den övre serien i division 3 efter att grundserien är avgjord. IFK har spelat fyra matcher hittills och det har blivit fyra raka förluster. Därför behövs det segrar i helgen för att laget inte ska tappa alltför mark mycket gentemot övriga lag.

Imorgon lördag står Skå IK & Bygdegård för motståndet på bortaplan. Skå har spelat fem matcher och på dom tagit elva poäng och ligger på fjärde plats, vilket är just ovanför strecket som betyder spel i den övre slutspelsserien. På söndag vänta en hemmatch och då är det Östervåla som kommer på besökt till Islandia. Östervåla är placeringen före IFK med fyra poäng.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »