Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 11 oktober, 2016 - 17:47Uppdaterad: onsdag, 12 oktober, 2016 - 08:09
  • Dever Orgill lämnar IFK Mariehamn efter den här säsongen.

Orgill lämnar IFK

Fotboll: Det är nu klart att Dever Orgill spelar sina sista matcher för IFK Mariehamn i och med den kommande avslutningen på Tipsligan. Nästa säsong spelar Orgill för en annan klubb, det bekräftar IFK Mariehamns klubbdirektör Peter Mattsson.

- Dever har kommit ganska långt i sina förhandlingar med en klubb utanför Finland och han skriver troligtvis på inom kort, säger Mattsson, som inte avslöjar vilken klubb det rör sig om innan kontraktet är påskrivet.
Mattsson har inlett diskussioner med flera övriga spelare i truppen som har utgående kontrakt och merparten av dom ser IFK som ett bra alternativ för nästa säsong.
- Det är ingen förutom Orgill som meddelat att dom inte vill vara kvar i IFK, men det finns ytterligare någon som hoppas få kontrakt med någon utländsk klubb, säger Mattsson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »