Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 9 oktober, 2016 - 14:16Uppdaterad: söndag, 9 oktober, 2016 - 14:17
  • Lisa Lignell och åttaårige valacken Cassano Rose var ett av elva ekipage i dressyrens näst sista klass. Foto: Totte Vesterlund.
  • Arrangören Rebecka Eriksson var nöjd med det nya tävlingsformatet. Foto: Totte Vesterlund.

Lyckat med utökad välgörenhetstävling

Ridsport: Många deltagare och trevlig stämning. I helgen ordnades den sjätte upplagan av välgörenhetsarrangemanget Rosa-blåbandet. Denna gång var det en tvådagarstävling med både dressyr och hästhoppning i stället för som tidigare en dag med bara hoppning.

Alla intäkter från serveringen samt minst hälften av anmälningsavgifterna skänks till Ålands Cancerförenings rosabandet fond.

- Det är många som inte annars är med och tävlar som ställer upp när det är Rosa-blåbandet. Jag tror att det tar bort lite prestige eftersom det är för en god sak, säger arrangören Rebecka Eriksson till Ålands Radio. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »