Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 10 december, 2021 - 17:20Uppdaterad: söndag, 12 december, 2021 - 21:10

Törrönen klar för ÅU

Aada Törrönen blir det senaste nyförvärvet för fotbollslaget Åland United inför säsongen 2022.

Törrönen som är född 1998, kommer senast från KuPS och är en offensiv spelare, som kan spela både som forward och som ytter.

Hon debuterade i ligan för ONS redan 2014 som sextonåring. Under fjolåret spelade hon i KuPS, men blev utlånad först till JyPK under sommaren för att sen bli utlånad på nytt till Kufu 98 i Tvåan, som är en farmarklubb till KuPS.

- Det känns som ett bra beslut att gå till Åland United. Med goda förutsättningar och bra tränare kommer jag att kunna utvecklas som spelare. Jag väntar ivrigt på den kommande säsongen, säger Aada Törrönen i ett pressmeddelande.
Till säsongen 2022 har nu Åland United 13 spelare som är klara och man ska kontraktera ytterligare fyra stycken innan säsongen drar igång.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »