Publicerad: söndag, 6 oktober, 2024 - 20:26

FBC Ålands herrar kryssade i premiären

FBC Ålands herrar spelade oavgjort 4-4 i innebandyns division 4 på söndagen i Vikingahallen.

Det var gästerna Bålsta FBC som var i ledningen hela tiden och FBC Åland kom ikapp. Efter den första perioden var ställningen 0-2. I den andra perioden reducerade Robin Sjöblom och Fredrik Engström satte kvitteringen till 2-2.

I den tredje perioden tog Bålsta ledningen igen och då kvitterade Benjamin Toivonen. Sen blev slutet dramatiskt då gästerna gick till 4-3 med 21 sekunder kvar att spela. Men Mathias Engström kunde sätta kvitteringen med bara fem sekunder kvar.