Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 11 november, 2021 - 11:26Uppdaterad: torsdag, 11 november, 2021 - 13:04

Dé tecknar nytt med IFK

Den brasilianske fotbollsspelaren Cledson Carvalho da Silva, eller Dé som han ofta kallas, har tecknat ett nytt avtal med IFK Mariehamn som sträcker sig över ett år med en option på ytterligare ett.

Innan Dé kom till IFK Mariehamn under årets säsong spelade han för Paraense i Brasilien där han noterades för nio matcher. Hittills har han spelat 13 matcher för IFK Mariehamn i ligan.

- Jag blev jätteglad när vi kom överens om en förlängning av mitt avtal. Nu när jag får chansen att vara här en hel säsong så hoppas jag på att jag kan tillföra ännu mera till laget och även att målskyttet kommer igång, säger Dé i ett pressmeddelande.

Klubbdirektören för IFK Mariehamn Peter Mattsson kommenterar förlängningen i samma pressmeddelande och säger att Dé är en snabb, explosiv och stark spelare som de är glada att de kan ha med sig framåt i deras fortsatta lagbygge.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »