Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 4 november, 2021 - 10:52Uppdaterad: torsdag, 4 november, 2021 - 13:10
  • En person är nu misstänkt för grov skadegörelse och våldsamt motstånd mot tjänsteman. Foto Malin Henriksson

Häktades efter att ha eldat upp fruns egendom

En person som i söndags greps med anledning av att denne uttalat dödshot mot polisen och eldat upp sin frus egendom häktades på onsdagen i Ålands tingsrätt

. Personen är nu misstänkt för våldsamt motstånd mot tjänsteman och grov skadegörelse. Det uppger polisen i ett pressmeddelande

I tisdags hotade en person en tjänstemän på ett socialkansli med att bränna upp deras bilar och kidnappa deras barn. Detta med anledning av en tjänsteåtgärd myndigheten vidtagit. Den misstänkte förhördes under onsdagen, men är satt på fri fot och utredningen fortgår. Personen är misstänkt för våldsamt motstånd mot tjänsteman.

I natt gjordes en polisanmälan om bråk inom familjen i en privat bostad. Inga uppgifter framkom som gjorde att det fanns skäl att misstänka brott, men barnskyddsjouren underrättades om ärendet.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »